Thursday, February 10, 2011

wehuuuuuuu!!!~......terima kasih nuffnang


ohoiiiiiiiii~

aku tengah nak cepat ni.....tapi disebabkan excited lebih punye pasal....kene la gak buat entry ni......

semalam aku check email....... aku nampak ni.....


Perghhhhh!!!.....giler babeng punye happy lah sebab aku join pertandingan aiskrim Magnolia Sherbet yang dianjurkan nuffnang.....aku hanter entry ni...

mule2.....mase aku join....entry kat atas ni pon telah memenangi tajuk terbaik......(walopon english aku ntah papehape)......tajuk yang aku bagi.......
"A Magnolia Sherbet A day reminds me of childhood memory everyday"

dan aku pon telah buat entry untuknye......klik sini nak tengok.....

x sangka....walopon busy tahap super saiya ke empat.....rezeki tu still ade.....tapi aku sedikit terkilan apabila nampak ni....
tak pelah....tu pendapat dier...nak buat camne kan.......tapi attitude tu sangatlah teruk....huhuhu

Aku sangat ingin berterima kasih kepada mereka2 ini

  • Ciklinn.iaitu kakakku.....kerane intoduce dunia blogging
  • pengomen2 entry yang klakar
  • tukang lalu shoutmix
  • tukang promoter blog aku secara tidak langsung
  • penjoin kontest kecil2 an (dalam proses)
  • kepada "anonymous" tu pon tnx gak, aku akan make sure pasni entry aku x lame.....
  • dan yang paling special....NUFFNANG....Feeewiiiitttttt~
 
kepada yang terlupe mention....TERIMA KASIH 

sori....entry dipenuhi tulisan.....xde mase nak melukis......gambar tu pon pukol 2 pagi tadi baru lukis ..banyak bende nak kene handle ......ngeh3...thanks semua...mak sayang u olz noqs.....(ewwww~)

54 comments:

  1. wuwuwu...jeles tol la...wuwuuw

    ReplyDelete
  2. congrats! banyak tu RM1500, boleh laa blanja magnolia sherbet tu ;-)

    ReplyDelete
  3. asik dapat adiah je ni. jeles betul lah! haha =p

    ReplyDelete
  4. wah, pakcik kayoo...

    tahniah!!!

    ReplyDelete
  5. yeye bestnye,, xpe simpan la wat mase depan yang lebih cerah.ecehhhh

    ReplyDelete
  6. tahniah roq...akka bangga ngan ko...ko mmg kreatip n layak utk menang...tahniah dik...

    ReplyDelete
  7. nak skit hadiah..hehehe..tahniah2..rajin ye join2~

    ReplyDelete
  8. btw, congrats~! (lupe nak cakap takdi..wakaka)

    ReplyDelete
  9. tahniah roq!! memang layak menang ni

    ReplyDelete
  10. sila bawak...kak linn... akak.. kak pidah... kak biha... dik mi... abg ajak.... abg bai.. abg ferul ... pergi makna berger.... hoyer... eh mak n abah mkn tak yerk carls jr tu.... hahahha

    ReplyDelete
  11. wooo roqs pakai suar pendek..comey jek huhuuu~
    anyway congrats yawww~

    ReplyDelete
  12. tahniah.....

    so lame.... how come can win....
    heheheee....

    ReplyDelete
  13. tahniah...wah..adik roq sorang je melayu yg menang..bukan senang kan...chaiyok!

    ReplyDelete
  14. wow!!!
    TERBAEK laa pacik...congratz!!!
    open table!!!! HAHA
    keep up a good entry!!!!!!

    *tanda seru means jeritan batin.haha.

    ReplyDelete
  15. mcm biasa mkhluk anon yg dengki xbertempat ni kat mana2 pun ada.. rmai plak bangsa anon ni

    ReplyDelete
  16. hukhuk,,,xingat kt aku pon roq,,,

    ReplyDelete
  17. tahniah bro...teruskan blogging ye

    ReplyDelete
  18. wow!!
    satu2 satunya pemenang melayu...
    hehehee

    ReplyDelete
  19. wah,..tahniah! rezeki sungguh, hari tu memang slogan jugak kan!

    saya ada link kan gambar dari entry u yg menang tu, harap tak kisah ya.

    ReplyDelete
  20. @Ujang9897

    ko dah keje....patot blanje aku...hehehe

    ReplyDelete
  21. @Mama Kembar 3

    jom2....bawak lah budak kembor tu...teringin gak jumpe :)

    ReplyDelete
  22. @Dim Benihana

    biase2 je...huhuhu....terime kasih :)

    ReplyDelete
  23. @Softtouch [Hanim]

    Thanks kak......geramnye tengok risha :)

    ReplyDelete
  24. @atie

    memang kene rajin...hehe :)
    terime kasih :)

    ReplyDelete
  25. @Ciklinn

    jom2....bawak semua makan!...hahaha

    ReplyDelete
  26. @kekelip

    memang selalu pakai seluar pendek...heheh....terime kasih :)

    ReplyDelete
  27. @phreak-id

    PERGGGHHHHHHHHH! giler bangge siot !!...terima kasih...nantikan dari aku lak..hehe

    ReplyDelete
  28. @mie

    kan3....hahaha...anyway terime kasih :)

    ReplyDelete
  29. @Nia

    x kisah pon...terima kasih :)

    ReplyDelete
  30. tahniah bro!!ak jeles..hua hua hua

    ReplyDelete

men men komen