Saturday, February 5, 2011

Limau CNY harus memiliki logo halal yang dibenarkan jakim...

OHoooiiiiiii....

wuwuwuwu~ kat kampung xde internet la.....baru sempat nak update pasal CNY....adoyaiii......giler ketinggalan lah....arghhh!....x kisahlah....aku nak buat gak....aku x racist.....aku sayang semua kaum...yeeehhhaaaa~

hari tu aku jalan2 kedai pets....terjumpe lak sekor rabbit yang comel nak mamp.....


dengan secara sepontan....rabbit tu telah  menegur aku dengan sopan.....


Maunye aku aku x terkejut!....lari lintang pukang la....giler horror siot......huhu


Sebenarnye....encik rabbit nak cakap bende ni je.......


hahaha.....ini rekaan semata-mata sahaja.....tidak melibatkan yang hidup mahupon yang telah kiok....
hahaha....eh jap2....ade satu lagi rabbit nak wish.....


Okey2 baby..... i know......
thanks ya baby.....Grrrrrrr~

28 comments:

  1. wooo, itu tajuk suda lari la, hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaaha..tajuk x sama dgn isi...mst roq dpt BM A++ kn spm doloo2??hahah

    ReplyDelete
  3. haha... so mana limau?

    p/s:katun last mcm bunny girl je

    ReplyDelete
  4. lohhh.. limaunya mana dong .. haha

    comel nye ko lukis rabbit..nak2 yg last tuh,, haha

    ReplyDelete
  5. salam... sy silent reader blog ni. one of my fav blog. suka tgk katun2 comel tu.
    tapi satu je sy nk mtak awk buat.

    please jangan buat tajuk yg tak sama dengan entri? sbb dah excited nk bc tiba2 cm erkk mane cite tajuk tu? rasa cm tetipu n nak marah plak. opss sori.

    so awk buat je tajuk bese2. yg penting tajuk dan entri selari. xpe. gerenti orang bc entri awk. mcm sy jugak. sbb kitorg suka tngok katun2 awak tu. :)

    please ye!

    ReplyDelete
  6. hepy CNY...yg last tu OVER...like3...HAHA

    ReplyDelete
  7. ok, sgt cute cartoon anda!!! nk blaja!!!

    ReplyDelete
  8. @matahari_perantau

    memang BM aku A1...mane tau ni?....stalk ye?...hahaha

    ReplyDelete
  9. @mofaizmz

    limau xde.....haah..memang bunny girl....nak satu?..haha

    ReplyDelete
  10. @Cik TeN10

    rabbit comel?....ko pon comel gak...:)

    ReplyDelete
  11. @Anonymous

    hahahahaha....memang tu pon tujuannye...nak kasi havoc je...tajk memang selalu lari....tolong kejarkan..hehe

    ReplyDelete
  12. haha.. so cute.. sape kesah entry ta selari ngan tajuk ppunn.. do it your style :))

    ReplyDelete
  13. Roq...aku TAG ko untuk contest nie...jom join

    http://sedetikilham.blogspot.com/2011/02/contest-jom-berkereta-dengan.html

    ReplyDelete
  14. aaaaa...mne kaitannyee..grrr...hppy cny:)

    ReplyDelete
  15. roq : hepi CNY jugop tu yu tuu...ai laik dis!!! kenyam nye makan limau aritu!!! sambil layan muvie di HBO Astro, sambil pekena limau...koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1. New Entry "# Y.E.S dapat PC baru !!! #"

    ReplyDelete
  16. cis cis cis tajuk xde kena mengena..ngee~ =_='

    ReplyDelete
  17. baby yang last tu, macam harem sket~
    ahahahaha!

    ReplyDelete
  18. haha.

    rabbit yg atas tu boleh buat sate.

    yg bawah tu pulak kene bako sate.

    sesuai. hihi~

    ReplyDelete

men men komen