Sunday, February 13, 2011

Kenape kakak saya cantik.....saya tak kacak?....ARGHHHH!~


Ohooooiiiii~

hari ni aku tekad nak buat satu entry baru.....x kisah la simple ke ape ke.....lagi satu aku nak reply semua komen2 kat entry sebelom ni...

Ok...kembali kepada topik......Kenapa kakak-kakak saya cantik.....tetapi saya tak kacak?.........

Theory Profesor Sir Entap Hateemaknak membuktikan bahawa sekiranya rahim  ibu telah kehabisan genetik2 cantik, comel, kacak atau berkaitan dengannye.....maka baby yang dilahirkan x lah begitu kiut...so so je......dalam kes ni akulah baby tu....wuwuwuwu~ T-T

ni rajah dalam lab Prof Sir Entap


hahaha....kalaulah kakak-kakak aku tak sedut banyak2 genetik cantik tu....mesti aku dah jadi sekacak Tom Keruz....

LOL.....dah2....berangan kaw2 dah ni......hahahaha

*pesanan khidmat masyarakat..
aku terbace ade beberape blogger yang promot blog aku....macam Phreak id x silap....
 ade gak yang buat entry siap warnekan header aku....CAYALAH! terharu siot.....tinggalkan link blog yang korang buat untuk aku...nak baca balik...pasni aku buat balik untok korang :)

52 comments:

  1. http://nickezan.blogspot.com/2011/01/blog-nih-aku-suke.html

    sayer pom penah wat gak abg roq....hahahhah...pomot diri lak sayer nih...hahaha

    ReplyDelete
  2. ya ka ni kelakar plak tgk kuinkuin

    ReplyDelete
  3. hahhhaha..ceh..nmpknye aku trase haty jgk!!miahaha

    ReplyDelete
  4. tak cantik ke tak hensem ke..janji baik hati . baik cantik budi pekerti tau !

    ReplyDelete
  5. atie ada teori jgk..dlm family atie..atie la paling kecik dan rendah..abg atie atas dr atie paling tinggi dan besar..makna ye..abg atie dh sedut semua zat ye..haha

    ReplyDelete
  6. janji roq, rock.....tak kire, kacak jugak...ahahaha

    ReplyDelete
  7. haha. hensem gila sangat pon kang susah der. hak3.

    ReplyDelete
  8. hoh.. mcm tu ke pembahagian genetik tu.. baru aku tau.. har har..

    ReplyDelete
  9. hahaha..ade ke camtu??cianlah kat anak bongsu cam dla ni..dla pnh highlight nama blog ni je dlm entry tp bkn en3 spesel pun..hehe..tp mmg dh gian dgn blog ni..serius!

    ReplyDelete
  10. sape ckp roq x kacak....
    cume kacak tue kurg sket la.... u lebey kpd cute (@baby face)....

    ayat membodek ekekeke...

    ReplyDelete
  11. muka x hensem xpe..janji hati mau baik..

    ReplyDelete
  12. ko nie kan dik
    ada2 jer idea ko kan dik
    tu ler nasib jadi adik yerk tak..sumer zat cantik dah di sedut oleh kakak2..nasib baik ler akak nie anak sulung..so, zat cantik tu dah lebih kat akak..ha haha..tp akak tak tamak..coz'adik2 akak yg lelaki tu pun akak simpan sikit utk diaorg

    ReplyDelete
  13. walaupun aku sulung, tapi aku sedut sikit je, aku bagi genetik tu kat adek2 aku...abang misali la katekan...wkakaka

    ReplyDelete
  14. huuuuuu teori takleh pakai. muahahahaa.
    sebabnye? saye cantik je.
    ececeyy. hahaa. mintak kene bakorr je ni.

    ReplyDelete
  15. teori hentam ati maknak..haha..bersabarlah wahai bro^^

    ReplyDelete
  16. Hi Dik.. eh Roq's eh.. ermm arkk..
    larikkkk

    ReplyDelete
  17. akak lupa nak mintak softcopy header tuu.....

    ReplyDelete
  18. biasenye yg bongsu yg paling 'cantik'
    xpe xpe..da tua nnt u buktikan la..
    yg u paling awet muda antara mereka..
    hehehehe

    ReplyDelete
  19. klakah roq nie...roq comel apa...mana plak xensem..ensem lah tu..baik hati plak....:)

    ReplyDelete
  20. @Ujang9897

    ko buat2 lupe ke kita dari pusat mental yang same?..hahaha

    ReplyDelete
  21. @atty's

    ye kak...biar x hensem....janji baik...hahaha

    ReplyDelete
  22. @atie

    betul kot...profesor sentap cakap camtu..hahaha

    ReplyDelete
  23. @Cik TeN10

    kene gak berimaginasi ....hehe...baru dapat idea buat entry

    ReplyDelete
  24. @mofaizmz

    hahaha....aku x penah ambik bio...tapi aku tau..wakaka

    ReplyDelete
  25. @d_LA

    thank you...teruskan addict...hehe

    ReplyDelete
  26. @fathiah

    baby face?...cam jesting bieber ke?....hahaha

    ReplyDelete
  27. @Dee

    yes kak......hati mesti mau baik :)

    ReplyDelete
  28. @zAnNa@mAMaBaTriCE

    hahaha....jangan tamak2....kang adik x kacak..haha

    ReplyDelete
  29. @XIX Dragunov
    waaaa....laauuuuu....weehhhh!....giler baik lah!

    ReplyDelete
  30. @Syiqin

    hahaha.....mane boleh bakar pompuan canntik :)

    ReplyDelete
  31. @Syiqin

    sape profesor hentam?...nak kenal!..hahaha

    ReplyDelete
  32. @aiyang

    boleh jadi raja lawak tak?..hehe

    ReplyDelete
  33. @Nasuha Salleh

    ye ke bongsu paling cantik?....hmmmmm.....jap tanye profesor sentap....hahaha

    ReplyDelete
  34. tersenyum sengeh zie bace entry sal nie..
    memg happening!
    leh jd penulis & pelukis komik nie..!
    sure zie beli.. huhu

    ReplyDelete

men men komen