Wednesday, February 9, 2011

aku ingin terbang~

ni je sempat aku buat.....curik2 mase mane sempat

kene handle 3 event....boleh tercirit.....sori tulisan buruk..hehe

39 comments:

  1. haha.
    semoga cepat la bebas ye..
    x de la t'kurung dlm sangkar aje..
    heheh

    ReplyDelete
  2. chaiyO²!! ude.. huhu...
    u can Do it la.. i'm waiting 4 ur next N3.. =)

    ReplyDelete
  3. oi, selalu tegur aku di YM dan facebook tapi tak balas balik. oi oi oi!

    ReplyDelete
  4. bawah skali tu mcm ada gmbar kepala je.. pesal crop?

    ReplyDelete
  5. tulisan kecik sgt la roq..kecik2 mata atie baca..haih..

    ReplyDelete
  6. ala, relex lah bro
    keje dan bz memang xdapat dipisah kan. normal lah
    semuaorang pun camgitu!

    hoyearhhhh! =p

    ReplyDelete
  7. walaupon bz, tp sempat sketch burong tuh! hahaha.. ^___^ sronok kan lau ley terbang....

    ReplyDelete
  8. haah tulisan kau buruk..hahahaha,,

    man pun buruk

    ReplyDelete
  9. bz2 pun pic burung 2 x ingat nye lawa.. cepat2 setel sume keje 2 ye.. ^^

    ReplyDelete
  10. tulisan buruk cm tulisan sy... hahaha...
    pe pun all da best ye roq... ganbatte!!!

    ReplyDelete
  11. perghh...comel burung tu. burung pipit atas rumah tu kan?
    manage masa betul2...blog kena la update..lukis je kartun apa2 pun...

    ReplyDelete
  12. wahahaha sibok gile sampai update post pon tulis tangan je.....chill bro take ur time

    ReplyDelete
  13. burung ape???

    samat busy2 la roq yer ^__^

    ReplyDelete
  14. apasal tulisan ko buruks.......

    ReplyDelete
  15. tulisan ni sesuai utk tulis atas mug ~~~

    ReplyDelete
  16. @hana

    wuwuwu....dudok dalam sangkar x best!

    ReplyDelete
  17. @Ummi Iman

    tnx kak....nantikan next entry ye :)

    ReplyDelete
  18. @George M.

    oi oi oi rakan skinhead....ko la....asal aku chat je ko pergi mandi....noob

    ReplyDelete
  19. @mofaizmz

    scanner lab aku bongok...huhuhu...x pasal2 x cukop space

    ReplyDelete
  20. @atie

    sori ye....pakai la kanta pembesar...hehehe....malunye tulisan buruk

    ReplyDelete
  21. @ShidaHaron

    wuwuwuw....x boleh nak relax dah...rase nak jerit je

    ReplyDelete
  22. @AfiQ

    best kan boleh terbang cam superman....tapi x nak pakai spender kat luar

    ReplyDelete
  23. @man yusoef

    kecik2 dulu aku masuk kontest tulisan paling buruk....bear2 dah terbiase plak..hahaha

    ReplyDelete
  24. @Cik TeN10

    nak reply ape ni?....eeerrrrrr...gambatte gak! :)

    ReplyDelete
  25. @kay_are

    gambar tu dah lukis lame.....tinggal tambah2 ayat ngan tulisan buruk...hahah

    ReplyDelete
  26. @the GirL

    saye rase...saya tulis lagi buruk kot..haha

    ReplyDelete
  27. @eqbalzack

    nak lukis sekeping gambar je la..hahaha

    ReplyDelete
  28. @Leng Chai

    betol wo....dah la tulisan buruk...haha

    ReplyDelete
  29. @d_LA
    dalam kes ni...burung pipit....burung murai dah kene sembelih..hehe

    ReplyDelete
  30. @Ciklinn

    genetik tulisan cantik akak dah sedut dulu dalam perot mak..haha

    ReplyDelete
  31. @Kuronofu91

    ye ke?...boleh bukak bisnes mug x?...haha

    ReplyDelete
  32. xpe roq..akak doakan segala apa yg ko harungi n bakal harungi semua nya ko boleh atasi....

    ReplyDelete
  33. keleeeess update cara terbaru... tulis pastu scan jer...! ahaks!

    ReplyDelete
  34. apesal rase cm tulisan ko mcm tulisan aku mse tingkatan 1 dulu r? hahahaha.

    ReplyDelete

men men komen