Thursday, February 27, 2014

Kartun Santai: Kenape Orang Berbadan Besar Best?



Sebab.............Hmmmm...... Ni ha...........


Sangat berguna ketika melakukan aktiviti di luar seperti  Sukan. Lagi2 time petang yang panas membahang

Jika anda tidak memiliki kawan yang berbadan besar dan bername BOB, you haven't live your life yet :P




*ps: Jangan lupe 'Like' kalau suke entry ni :)

11 comments:

  1. time kat kolej dulu, selalu jugak buat camtu dgn kawan2.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dari kecik sampai besar gabak ni pon still buat bende ni. haha

      Delete
  2. Assalamualaikum roq. haha sheila selalu buat camni dengan suami. hehe kira kelebihan yang berguna kan ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam.Hehe.sangat berune.kirim salam kat suami. good job! hahahaha

      Delete
  3. untung ada bespren badan besar tau. dowang ni multifunction. hehe...

    ReplyDelete
  4. Nasib baik aku bukan berbadan Besar... cuma Taff jer...

    ReplyDelete
  5. apa asal usul bob? gebob ke ? ahaks

    kueh

    ReplyDelete
  6. Cantik kartun di atas. well done. Berbakat besar Syafiq Roq ni.
    Btw, my son namanya Israq and we call him Roq jugak. :D

    ReplyDelete
  7. memang best dapat kawan badan besor.

    ReplyDelete

men men komen