Tuesday, February 25, 2014

Kartun Santai: Pakcik Dicabul Anak Buah Ketika Bermain Laptop


Owhhhhooooihhooiiiiii~

Ye, tajuk yang agak meleret disitu. Tapi ini adalah kisah benar. HAHAHA. Diingatkan blog aku kebanyakannya adalah kisah2 lucu dan humour. Please dont take it seriously like child molest case or something. heeee :P

OK, mari mulakan..

Kisahnye begini,  selaku pakcik yag baik dan sporting (muntah hijau), aku agak rapat ngan anak2 buah aku. Biaselah, kalau gurau2 tu aku selalu geletek dorang. Paling best bergurau ngan anak buah laki, kadang2 siap geletek ketiak ngan tetek, port paling geli lah tu. hahaha


Ade one time tu, anak buah aku tetibe datang jumpe aku dalam bilik. Lebih spesifik, anak buah aku yang bernama Nazhan Naim, Siap tanye aku tengah buat ape lagi..... aku pon layankan je la... Dandan time tu pulak aku tak pakai baju, yela, dudok dalam bilik, sape je nak tengok kan?


Dan secara tiba-tiba!!


Damn! terkejut giler aku. Geli pon ade gak. Siot punye budak!.... Tak sempat nak cekup dier dah larik laju2. Hahaha. Lepas dier keluar bilik, baru aku teringat pagi tadi aku ade geletek dier. Baik punye dier punye planning nak balas dendam. Buat2 tanya khabar la, tuptup pegang puting aku pastu lah laju2.

Takpe2, hari ni dier menang. Well played Kiddo, next time i'll be prepared.... Hahahaha

  
Creative Blog, Humour, Funny, Lawak, Cartoon

7 comments:

  1. Hmm ak sebagai guru akan risau kalau2 perangai ni melarat smpai ke sekolah. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sampai sekolah menengah pon main natang ni. hahaha. weh, best ta jadi cikgu?

      Delete
  2. Hmm ak sebagai guru akan risau kalau2 perangai ni melarat smpai ke sekolah. Hahahaha

    ReplyDelete
  3. Rajin edit-edit gambar. Interesting! :)

    ReplyDelete
  4. Rajin edit-edit gambar. Interesting! :)

    ReplyDelete

men men komen