Wednesday, February 12, 2014

Kejadian Memalukan Di McDonald



Rasenye dah lame sangat2 aku tak update blog. Nah hambekkk! setelah sekian lame aku tak melukis, dapat gak aku siapkan satu entry.

So, aku teros sambung citer ape sebenarnye yang terjadi time aku pergi McD. McD Kuale Selangor secara lebih tepat.  FYI, sekarang aku kerje dekat Senawang, jadi jarang sekali aku balik Sg Besor (hometown). And dekat sungai besar takde Mcd. yeah, a bit lame disitu. Senang citer, otw sungai besar ade satu je McD iaitu di Kuala Selangor, ape lagi..... time tu je la nak beli kot.


Sampai je McD , aku ternampak ade awek kategori2 Hijabista jugak la, dier punye tudung belit2 ringan2 je, tapi yang penting minah tu cun......


So, cam biase la... Beratur, Order, Bayar, Dah dapat makanan, Blah.... Tapi sebab 2 jam driving, aku pon ambek keputusan nak rehat2 jap. 3 Minit berlalu, angin dalam perut pon berlalu pergi (kentut).....(*sumpah wa memang tak berbakat pakai metafora)


Perghhhh!! Nikmat bai dapat kentut lepas tahan kentut punye lama dalam keter. Tapi aku lupe, da 2 hari aku tak berak. Dier punye bau kawwww punye! TAMBAH MASALAH aku baru teringat awek cun tu duduk belakang aku !!!


Laju giler bai aku toleh belakang. Cepat2 aku pandang depan balik, takdelah dier dapat cam muke aku. hahaha. Tapi time sekilas pandang aku nampak muke dier, memang sah la dier dah tercium bau kentut aku.Hahahaha. MALU NAK MAMPOS weiiiii! Aku cepat2 sambar makanan dalam beg kertas, pastu aku blah laju2 pergi kereta.


Cisss..... sampai hari ni aku masih teringat2 peristiwa hitam itu. Kepada awek yang terhidu bau kentut abang, Maafkan lubang jubur abang yang celupar. Heeee~ Kalau terjumpe lagi, jangan lah jerit "Eh! awak kan yang kentut dekat McD haritu??"...... Jatuh air muke abang. haha





44 comments:

  1. huihhhh jahatnyeeeee len kali jgn buat dah noh tak senonoh taw .. lagi satu kalo kentut sendiri pon tak elok bau gas metana tu merosakkan paru2 .. ahaks~

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. eh biase lah tu kentut..... kalau terkincit time tu, lain dah jadinye. hahaha

      Delete
  3. Assalamualaikum.

    Kampung saya pun kat sungai besar.sg besar..area mana/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pekan sungai besar..... bro sg besar belah manekah?

      Delete
  4. aku kalau terbau kentut gitu aku jerit "Busuk bau bangkai sape kentut nie hoi!" kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko memanglangsi kan main tegur2 kasar... hahahaha. *genggam kentut, lepas kat muke hang

      Delete
  5. mak aii, selamba betul perangai. haha. lawak ahh. suka hati je. sian awek awek kat blakang tu. btw, suka ahh karton karton tu. lawa.

    ReplyDelete
  6. hahaha, kesian awek cun kat belakang tu :P

    ReplyDelete
  7. muahahahahahaha! incik roq.
    hahahahahahahahaha

    adoi! sakit perut aku gelak dlm opis neh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan gelak lebih2 miss adha. kang orang ingat giler :P

      Delete
  8. hahahahahaha....lawakkkkk gila.... kot ye pun berlari la ke toilet dulu kalau nak kentut pun :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. jubur celupar memang main lepas je. HAHAHAA

      Delete
  9. Assalamualaikum. hahaha lawaklah. ehh pasal review blog tu dah lama habis. cuma sheila belum habiskan meng-review 100 blog yang joined haritu. ahhahaha. jenuh haihhh. btw sheila follow sini ya. Salam perkenalan. Harap2 awek tu boleh terjumpa lagi kat mana-mana. wakakaaaaa ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :) By far, this is the cutest comment i've received rom a new reader. salam perkenalan :)

      Delete
  10. HAHAHAHA. yg ni siyes lawak. slumber habis !

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah. saya memang open minded. hahahaha

      Delete
  11. eeuuwww... biar betul. kalau melepas dalam keta pun lagi selamat dan tak malu. paling teruk pun keracunan gas beracun buatan sendiri.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha. it's better to kill someone than committing suicide.

      Delete
  12. Bahahaha.. Tidak apa, at least silent killer. Bayangkan kalau ingat kentut tu jenis senyap sekali bila lepas bunyi macam bom. Lagi 3 kali malu.. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak salah bunyi bom pon, janji selesa :)

      Delete
  13. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  14. Sayalah awek tudung terbelit tu..haha.. lebih baik kentut dalam kete.. sorang2 bau. nice drawing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. x elok kentut dalam keter,boleh keracunan udara. eh?

      Delete
  15. Sape lah awek malang tuh. Entah2 dia pembaca blog roq. Ayoook! Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA. tape, senang sikit nak mintak mahap :P

      Delete
  16. pastinya awek itu akan ingat muka org yg kentut tu..sebab tak ada org berani lepaskan kentut di tempat awam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh...... saya pasti, semua orang pernah kentut di tempat awam :P

      Delete
  17. hahaha..jangan biasakan tau...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah terbiase, hari tu je cam terkantoi. hahaha

      Delete
  18. hahaa. jtuh saham.

    cntik lukisan.berbakat melukis ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang jatuh mendada. thanks :)

      Delete
    2. *Mendadak. tetibe lain pulak maksud dier. haha

      Delete

men men komen