Sunday, March 2, 2014

Penggunaan Deodorant Menggalakkan Lagi Pertambahan Bulu Ketiak


3 March 2014- Kajian oleh seorang professor dari Kampung Pening Lalat di Australia iaitu Professor Madya IR. Roq Ken Cing Kaw mendapati penggunaan deodoran bukan setakat menutup bau sardin ketiak anda, malah ia menggalakan lagi  penumbuhan bulu ketiak. 

Experiment terlebih dahulu dilakukan terhadap anak buah professor tersebut yang terlalu ingin memakai deodoran ketiak setelah berkali-kali melihat perilaku pak cik nya memakai deodorant kerana terlampau malas menutup pintu bilik ketika bersiap.

Berikut merupakan gambar2 yang diambil sebelom experiment dijalankan


Disebabkan terlalu malas melayan anak buahnya, Prof Roq Ken Cing Kaw menyapukan sahaja deodorant tersebut terhadap ketiak suci anak buahnya.

Sekian, sumber berita dari Bernama, Bloomberg dan Business Times.





*ps: Blanje la 'Like' sikit kalau suke entry ni.. hahaha :P 


funny cartoon, creative, humour, kelakar, lucu


9 comments:

  1. hahahahahaha. boleh pulak main share share deodorant ye ? haha.

    ReplyDelete
  2. ntah2 bulu yg 'tumbuh' tu sebab bulu ketiak kau banyak melekat kat deodoran..bila sapu bulu2 tu melekat balik kat ketiak. hahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pffttt. Walaupon ketiak I berbulu. I pastikan akar bulu I kuat supaya tak trrcabut ketika menyapu deodorant. Haha

      Delete
  3. dasar kedekut deodorant lah ko dik oi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bende bukan free. Haruslah kedekut. Haha

      Delete
  4. hehehe cakap ler kecik2 nnt dah ada bulu ketiak... nnt dah besor bulu ketik tu dah panjang macam rambut mama... Nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak terpikir pulak. Damn. Ayat mntop tuh

      Delete
  5. Assalamualaikum roq.. hahaa ada lah pakcik patern gini. hahaha anak buah melayan aje. heheee ~~~

    ReplyDelete

men men komen