Tuesday, March 11, 2014

Kejadian Waktu Malam Yang Tak Best


We all had the experience where......

Our BODY be like....... I really need some sleep......

BUT our BRAIN be like...... "Tak payah tido la, best jugak kalau pikir pasal kerje, seronok jugak pikir pengalaman memalukan, tambah best kalau pikir pasal nak buat body, kalau joging pukol 3 pagi ni mesti best sebab sejuk, hmmmm jap jangan tidur lagi, ape agaknye terjadi kat pesawat MH370 ha?, hmmm besok nak pergi mane ye? Alamak! lamenye tak update blog, Tetibe rase nak melukis...etc".......

Conclusion? Pakse jugak tidor, end up tertidor 3 jam pas tu..... Ughhhhhhhh~..... 


Creative Blog, funny, humour blog, cartoon blog

5 comments:

  1. jnama apa marker kelabu tu?? harga???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurekaler sebatang 10. Ade banyak shades. Susah nk jumpe. Huhu

      Delete
  2. itu tandanya kena cari permaisuri.... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum roq. wahh comelnya lukisan. lukis untuk sheila. boleh? hehe nak letak kat header. hiewhiew. sheila singgah dan menabung nuff sini ~~~

    ReplyDelete
  4. Kenapa tak boleh nak follow ...emmmm

    ReplyDelete

men men komen