Monday, June 27, 2011

YEEEEHHAAAA!!~ dah ambik TV besor...ngeh3

Ohooiiiiiii~ yahahaaha!


hari ni nak citer pasal aku pergi ambik TV besor dekat hotel Double Tree.....hehehe *blush*


Aku baru je cuci keter malam semalam....pastu bangun2 hujan lebat la pulak!! adesss.....xpe2, ni semua dugaan ambik TV besar.....


OK....keter da kotor...xpelah.........yang x tahan tu.....GPS x function pulakkk (boyak)......hahahha....main tibai2 je jalan..tanye akak tollah...apelah....U turn lah......cuak giler kot sampai lambat...huhuhu


last2 sampai la jugak......

Sampai2.....kene sambut awek cun pulak....pemilik suare merdu yang call aku...hehehe....hai Aisyah! ...(nada miang)


Lepas tu, Aisyah kenalkan aku ngan manager PANASONIC....wehuuuuu...MR PANG....dierlah yang sponsor TV besor... PANASONIC 42" tu !!!......hehehe


Ayark!! lupe pulak nak mintak scholarship dekat dier...hahaha....Tunggu punye tunggu punye tunggu dekat luar....minum kopi pon dah....akhirnya kitorang ramai2 masuk dewan.....Masuk2 je dah nampak TV yang bakal menjadi milikku...yaaahhhhhhaaaaaa! siap ambik gambar....eheh~

Besarkan TV itu??.....(nada sepah)


OK....dah dengar ucapan2 orang besar.....upacare penyampaian hadiah pon start......(sumpah aku cuak)
ni gambar semase penyampaian hadiah....ambik gambar ngan pemenang2 contest EON BANK sekali.




Abes je penyampaian hadiah....lunch pulak....mase yang dinanti nantikan.....Makanan grand giler kot!!..tapi sebelom makan...ambik gambar ngan staff2 cun dulu...(dasar miang)...hahaha!


ni gambar dessert yang SEDAP GILER lagi menyelerakan..nyum2!


OK....makan pon dah.....jumpe pemenang lain pon dah....kitorang ambik kesempatan ambik gambar ngan Transformer2 import ngan pusing2 hotel mewah....BATAK giler owhhhh!!




Nak tau ape yang paling best ??? TANDAS dier terbaik wo!! rugi kalo x lepas hajat..hahaha.....aku pon tak pasti aku masuk toilet ke dapur ntah......


Adehhhh..dalam lif pon nak ambik gambar.....


OK..memang happy giler....hepi sangat sampai bayar parking 12 RINGGIT pon rase cam beli gule2 je....demn!!mahal giler tu parking!!!

Balik je tengok goody bags die bagi....ade T shirt Transformer ngan Tiket wayang Transfrmer......Sape2 yang dapat tiket lagi....jom jumpe kat sane ye :)......boleh kenal2.......hehe


Oklah....aku busy ni...ade 2 jam je nak hapdet...pastu sambung keje.....

Terima Kasih Banyak diucapkan kepade Boyak sebab temankan aku.....dan a very special thanks to NUFFNANG.....EON BANK and not forgotten.....PANASONIC for the coolest TV i've ever seen :)








15 comments:

  1. wahh,.terserlah btol kegembiraan nye,.hahaha
    tahniah bro!!!

    ReplyDelete
  2. TV tuh xjeles...yg jeles kat baju dgn tiket muvi tuh...grrrr..haha..congrats anyway :)

    ReplyDelete
  3. grrrr..jeles!! x dpt tibi besar dpt bumblebee kire orait dah ni..best betul

    ReplyDelete
  4. waaaahhh.. saya mahuuu jugaaak bajuuu tuuu ! tiket tu ! tb tu ! :(((
    papepon congrats.. :)

    ReplyDelete
  5. btol ke 42" tu?
    cam kecik je tgok.
    42 ker 32?

    ReplyDelete
  6. waaaa......seronok dia yer.....syukur atas rezeki tuhan kan..... ;)

    ReplyDelete
  7. seronok lah dpt tv besar gitu ek...
    mmg berbaloi2 dik
    tak sia2 kekretipan ko tuh
    mmg sah la bite yg akak dgr kt radio td itu kamu...
    musti ciklinn kembang2 idung gk heheh

    ReplyDelete
  8. pestime buat entry penuh gambar...! hehehehe

    ReplyDelete
  9. oke jum isytihar sebagai musuh sekarang jugakkk! grr~

    ReplyDelete
  10. serius jeles.. hahaha congrats bro..

    ReplyDelete
  11. bestnyeee tb besar...cam kat umah akak..tp mrtua punya hehehe.....

    ReplyDelete

men men komen