Saturday, June 25, 2011

OMAIGOD!!! aku menang TV besor!! Thanks NUFFNANG ngan EON BANK !~



Ohooiiii.....YEEHHHHAAAA!! (happy lebih)


Alhamdulillah.........busy2 pon sempat gak menang tv......hehehehe......


citernye camni.....akak aku call (CIKLINN)..dier cakap NUFFNANG ngan EON BANK ade buat contest. tapi aku ade 3 hari je sebelom tarikh tutop. Mule2 aku ingat tak nak join... tapi tetibe tegerak hati pulak nak join....sebab member2 aku yang suroh....siap tolong2 bagi idea lagi......semangat giler!.... aku buat FULL day 1 hari untok entry tu......(walopon aku ketua projek yang sepatutnye x skip keje)....


so cam biase....kitrang hampir tiap2 hari tido pukol 5 pagi....banyak giler bende nak kene setel..... 2 hari lepas , baru dalam 3 jam aku tido...(pukol 8 la)......tetibe aku dkejutkan oleh satu panggilan....


Adooiiiii~...dah la ngantuk giler....dengan nada malas aku pon jawab.....
Tetibe aku dikejutkan dengan satu berite yang sangat mengembirekan!....trase suare pompuan yang cakap dalam phone tu sedap giler!!....hahahaha
OMAIGOOODD!!! sumpah aku heppy giler....kecoh giler pagi tu..siap bersorak lagi...hahaha....tapi kesian pulak rumet aku......tergangu tido dier.......aku pulak terus hilang ngantuk...hehe
hahahaha........terime kasih la dekat SEMUA yang menyokong aku....terutame mereke2 kat bawah ni.....kalau dorang xde....x tau la ape nak jadi ngan projek yang aku handle ni...terima kasih

hehehehe.....tercapai gak impian aku nak dapat TV besor. Boleh la tengok ngan Megan Fox.... HAHAHAHA......ok Megan .....jangan kecoh2 ye.....


Megan! kan I dah cakap jangan bagitau orang.....grrrrrr~ cium kang! hahahaahh......anyway....sesape nak bace entry yang memenangkan aku....(ayat ape ni?)......silalah bace kat bawah ni....


Serius wehhhhh....memang tak sangka giler boleh menang.....memang terkejut giler bile bukak email....


huhuhu.....OK lah.....aku nak sambung keje ni....busy giler...kartun pon aku lukis cincai2 je....wuwuwuw....

lastly......THANK YOU NUFFNANG and EON BANK for giving me chance to win the contest :) 

28 comments:

  1. nice .. last minute masuk tuh .. menang gak .. uhuh .. tahniah

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhh awak besnya menang tv..tingin nak menang jugak..hehehehehe

    ReplyDelete
  3. walau! Congratulations, dude! knpe tak bagitau tadi kat lab?!

    ReplyDelete
  4. congrats roq..besau tu tvnya..42"..

    ReplyDelete
  5. huyoo..congratulations!!!!!! ade sedikit kejelesan di situ..hahaha

    jln2 sini dari mohdkhairi.com

    ReplyDelete
  6. ngan usaha yg mcm tu xde la akk nak jeles sgt..mmg layak la menang...tahniah

    ReplyDelete
  7. phewwwittt
    pinjam tv besar baru boleh dik?

    he he he..congrate yerk
    kamu mmg kreatif ler dik
    asyik menang jer..
    jeles akak tau

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH to ADIK CIKLINNN ..

    sonok sakan kamo ye

    ReplyDelete
  9. tahniah dik...
    akak tmpang hepy...
    beso tv tuh yer...

    ReplyDelete
  10. Tahniah.. rezeki..dpt TV besor.. :)

    ReplyDelete
  11. WOW...congrate..untung ler..tv besor~~~

    ReplyDelete
  12. waaaaaa best tu menang tibi.....tahniah rock...u worth it ;)

    ReplyDelete
  13. tahniah la roq..beh rr dia dpt tibi besar..

    ReplyDelete
  14. tahniah dik...
    kamu ke yg akak dgr kuar bite kt radio td...

    ReplyDelete
  15. tahniah...dpt tau dari blog cik linn

    ReplyDelete
  16. Tahniah atas usaha gigih kau! berjaya gak dpt tv beso tu. hehehe...tahniah utk ciklinn jugak ^___^

    ReplyDelete

men men komen