Monday, November 22, 2010

Polong

korang pernah dengar polong tak?.....polong bukanlah kembar pocong....
aku pon x tau nak explain.....
korang cube tengok, kitorang panggil polong, x tau kalo ade name lain

care2 membuat polong yang simple

Ok.....biler dah siap bende tu......korang kene terbalikkan dulu..
Pastu, bakar semua bucu serentak......kalau mintak tolong member lagi bagus , haha

lepas korang dah bakar, korang tunggu la dalam 10 saat, nanti bende tu terbang....tapi kene ingat, main pada waktu MALAM... kalau main siang2 x nampak la effect2 api yang best...huhu
bile tengok bende ni terbang rase macam tengok UFO yang kene serang pastu terbakar........x payah beli helikopter meinan mahal2..
tapi yang x best biler habis je terbakar, habuk bersepah x hingat, kalo main dekat depan umah konpem kene marah ngan mak, haha :)

13 comments:

  1. huihh bestnya! apasal kita tak tau? campak dari balkoni rumah pangsa best ni! :)

    ReplyDelete
  2. jangan! nanti habuk dier masuk umah bawah....
    haha...kesian dier......:)
    main kat tingkat bawah je.....dier terbang paling tinggi pon tinggi tiang letrik ......

    ReplyDelete
  3. haha lame x maen bnde ni.
    bdw, nice blog

    ReplyDelete
  4. perlu kol ambulan dulu x sebelum men? mane tau tetibe terhangus umah ko ke? bahayanyeee

    ReplyDelete
  5. buat pe kol ambulen??? kol bomba la....haha

    ReplyDelete
  6. dulu org kampung marah sbb takut jatuh atas atap nipah... abis laa
    kuman "Panavia Tornado tengah Priming.." Entry

    ReplyDelete
  7. hahaha...bestkan bende ni?....

    ReplyDelete
  8. lama giler game ni aku tak main. dah besar kan. sekarang ni pun adik2 aku pun tak main UFO ni. mmg best, siap ada yang jatuh kat atap zink rumah org. haha
    tapi takde lah sampai terbakar rumah =). kena marah cabut lari lah.

    ReplyDelete
  9. bole main dgn anakx1000 ne nnt
    haha..ngile byk anak =p
    jimat duit
    bole simpn utk beli emas wah chan !
    agagaga

    ReplyDelete
  10. wa men ufo terbang nie...
    dlu mase kecik2 slalu men...
    n time mlm raye ag syok men,
    ngn bunga api nyer,mercunyer,+ ufo terbakar nie...
    ahaks....
    p xde la gunestapler nk lekatkan hjung2 paper 2,
    juz cntum n simpul2 smpe pusing kemas2....
    best game bdk2 kg la...
    n game nie mak aku yg ajar...
    yg die punyer slalu mnjadi kot...hahahah

    ReplyDelete

men men komen