Thursday, November 18, 2010

Pernah tak korang????



korang terase betul2 nak kencing time korang tidor

pastu dengan ngantuk + malas + terhuyung hayang korang pon 'memakse' diri korang berjalan ke  toilet
ye la, x kan nak kencing atas katil kan?...


Toilet plak......terase sangat2 lah jauh....kan2?

Takpelah....korang berjalan....jalannn....jalannnn....last2 sampai
korang pon bukak pintu toilet

OK, dah ready toilet dekat depan mate, tinggal nak kencing je

Zip semua dah bukak, "machine gun " pon dah kuar....
tapi rase pelik, apesal lah macam susah nak kuar air kencing ni...
xpe, korang 'push jugak'.........
tetibe korang terase panas pada tempat lain....

DEMN! rupe2 nyer korang baru perasan, sebenanye korang x bangun tido lagi..
yang tadi tu semua mimpi + imaginasi korang je..
hahaha
dah besar2 ni boleh la kaver, bile terase panas sikit je terus bangun!
terkucil la sikit2......
tapi mase kecik2 habis lencun terus seluar ngan toto lapik tido
hehe

22 comments:

  1. ngahaha.
    yes, yes, true indeed.
    ni mesti kes ko kencing kat tido smlm kan?
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. knp mesti machine gun...besarnye...haha

    ReplyDelete
  3. haha....teringat zaman kecik2 kot...huhu

    ReplyDelete
  4. hahaha....semua pon same....:P

    ReplyDelete
  5. roq kencing kat qlang doehh~
    cian rumate

    ReplyDelete
  6. saya ke mari atas arahan kakak awak... hehe, cool blog. dan cerita pun semua orang boleh relate (tak nak buat pengakuan apa² di sini, hahaha).

    ReplyDelete
  7. kucing goreng gemok? hahahaha cam lazat je.....nyum2....

    sape yang x penah rase pengalaman ni terutama LELAKI....hmmmmmm 3 kali jumaat la tu...huhu

    ReplyDelete
  8. huarghhh daku pernah mengalami kejadian mcm ni la...grrr~ terus blushing bila baca smpi habis..kui kui kui~ =P

    neway salam kenal..akak kamu yg promote blog kamu ni..ngee~

    ReplyDelete
  9. salam saya kwn ciklinn..

    comel gila lukisan...pakai apa ye lukis?ke memang lukis kat kertas pastu scan?sangat kagum ngan lukisan adik...

    ReplyDelete
  10. nice blog dik.. kakak kamoo fidah & ciklinn bgtau akak psl belog ini... amat besh... nti leh lukih katoon tuk akak... hehhe.. i folo u ;)

    ReplyDelete
  11. saya orang kampong....saye x tau pakai fotoshop.....saya lukis pastu sacan....sangat klasik kan? haha

    ReplyDelete
  12. salam bro....menarik lukisan2 tuh. ada hantar kat majalah mana2 ker?

    ReplyDelete
  13. waaaa...comel sehhh
    tp kenyataan pun .....hik hik hik

    salam kenalan dari kawan ciklinn

    ReplyDelete
  14. zaman kecik2 ko dah machine gun ke...wahahaha...

    p/s: follow me on sukacakap

    http://nizamk10.blogspot.com/

    hakhakhak.. \(^0^)/

    ReplyDelete
  15. pergh.. besar2 kencing lagi? hahaha..

    btw try buat komen popout window.. senang skit nak komen

    ReplyDelete
  16. hahaha...
    betul3..tipu klu sapa cakap
    dia xpenah jdik cmtu.. misti penah pnya..
    hohoho... ;p

    ReplyDelete
  17. syhhhhhhhhh
    no komen.
    rahsia 'kerajaan'
    haha

    ReplyDelete
  18. haha pnh2 mimpi camni..berkali2 ke toilet tp nsb bek last2 btul2 bngn n g toilet. hahaha

    ReplyDelete
  19. SAYE PERNAH!!!!!!!
    opsss...pengakuan yang sengal..
    abeh kena bebel dgn mama pagi tu..
    adessss...

    ReplyDelete

men men komen