Wednesday, November 24, 2010

My senior a.k.a the king of porn

Orang berbudi kita berbahase, orang memberi kite merase.....cewahhh


yeah, mari berkenalan ngan senior aku yang agak gile2, aku rase mamat nilah senior aku yang paling open.......imagine, baru second week aku jadi junior kat kolej, tetibe dapat member budak final year.....it is not that easy to accept freshmen....yang x boleh blah siap boleh ajak aku main terop lagi ngan member2 dier yang lain...
  *sorry gambar x clear sebab x scan, pakai camera phone je

Pengalaman yang paling klakar ngan mamat ni ialah biler tetibe satu aras blackout biler mamat ni bukak blog Gadiscomel, termasuk bear (senior aku gak)......sape yang x lepas 18 taon jangan gedik2 nak bukak....tampar kang! haha.....Eh lupe nak bagitau name mamat ni....name dier Kucai.....tapi name dalam blog George.....ntah papehape

dier pon ade blog gak ......klakar dan x pernah habis idea2 ngeng ....ini link blog dier
Kalo korang nampak header macam gambar kat atas ni, ha! sah la blog dier.....
anyway hati2.........nafsu dier telah membuatkan beliau mencapai status "wajib kawin"
hahaha....sori Cai....no offense....XP

2 comments:

  1. mmg patut kawen pon mamat ni!!

    ReplyDelete
  2. die gay dowh...baek ko hati2
    sbbtu die open
    haha

    ReplyDelete

men men komen