Sunday, August 26, 2012

Life of Hamsters: Makanan Menggemukkan Hamster


oowwwhhhhhhoooooiiiiiiiiiii~

ok....pasal hamster lagi pasal gambar dorang je yang sempat scan...kbai....









nota kaki: blog ini adalah salah satu 'light reading material' kerana tidak mempunyai banyak ayat untuk anda baca..... (penulis blog ingin menyembunyikan sifat malasnye menaip perkataan )






7 comments:

  1. entry pemalas yg sedaop mata memandang..hehe

    ReplyDelete
  2. comel hamster yang gemok lagi fluffy..rasa macam nak kuis2 pipi dan perot hamster itu. haha :D

    ReplyDelete
  3. APASAL TUAN DIA KURUS? MAAF TERCAPSLOCK SEMUA PERKATAAN

    ReplyDelete
  4. ish..buruk benor hamster klu malas ni..

    ReplyDelete
  5. 1/4 dari hamster di malaysia ada obesiti

    ReplyDelete
  6. hamster bukan kena eksesais ke selalu? kalau x nanti dia mati kegemukan? (=.=)?

    ReplyDelete

men men komen