Monday, April 23, 2012

Yeay! I win Consolation Prize from LG :)

Owhhhhhhoooooiiiiiii~~

Pertame sekali, Alhamdulillah~

Keduanya....yeayyyyyy! menang ! haritu aku ade masok pertandingan dari LG through nuffnang.... ala.... yang kene buat entry bertajuk "what would my world be with LG Optimus 3D"


Alhamdulillah, walopon tak menang grand prize, hadiah consolation dier best gak owh.... aku dapat  phone ni ha.. wooohoooooo!


Hari jumaat hari tu pihak Nuffnang ade call cakap aku menang Consolation prize..... check2 email tak de pon. hari ni bile bukak email je terus nampak ni....... gembire giler beb!


Hurmmmm...tak tau nak cakap ape lagi...hehehe

Special Thanks to LG and Nuffnang for the cool prize :)



10 comments:

  1. tahniah!! =D enset lama tu sedekah la kat sy ye..kah3

    ReplyDelete
  2. woiiiiiii..sonoknya!

    tahniah diucapkan!!

    ReplyDelete
  3. pehh terbaik lah bro !
    thumbs up !
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. Aku tak sempat join.. tahniah Roq.. koh koh koh..
    senang betul hang menang kontes eik... koh koh koh

    ReplyDelete
  5. wah.. giler best.. tahniah2..

    ReplyDelete
  6. perghhh perghhhh hp baru..tahniah tahniah

    ReplyDelete

men men komen