Sunday, April 22, 2012

Sebab-sebab menjadi malas


Owhhhoooiiiiiiii~


amboi...lamenye mak tak hapdate blog kan noks? ngade2 sangat mak kan? dah lame tak hapdate tetibe buat post bahase bapok....keji sangat mak kan? ....puiiihhhh! meremang bulu betis aku buat entry bahase bapok.... mesti korang rindu entry2 lahanat dari aku kan? mesti banyak carca merba yang korang  tabur kat aku kan? ok la ok la....aku hapdate la ni........


buat yang lame tak tengok muke aku....ni la muke aku yang paling latest...

malas sgt nak shave....jambang lagi lebat dari rambut....ape kes?

Humangaih.......banyak nye introduction aku kali ni......ingat orang nak bace sangat ko merepek? (monolog dalaman)

Sebenarnye entry kali ni aku nak buat entry "sebab ape saya jadi sorang yang malas", tak kira dari sudut menghapdate blog mahupon memberikan makanan kepada chimpanzee dibelakang rumah. wah! mampu ko bela chimpanzee?...

sebab utama saya menjadi malas ialah..... SAYA MEMILIKI KAKAK-KAKAK YANG SANGAT RAJIN......... berikut merupakan bukti2 yang akan saya hujahkan....






sesungguhnye akibat terlampau taksub menghapdate belog.....sapu sampah telah bertukar menjadi susun sampah...harap maklum......



Jadi....itulah sebab2 kenape saya menjadi seorang pemalas yang kacak....sekian.... lintas langsung dari siaran 119 Astro Oasis......

*ps: haritu nuffnang telipon cakap dapat no 2 untuk pertandingan LG, check2 email takde pon...nuffnang ni suke main tipu2 ek? gigit kang :P


12 comments:

  1. adik yang terpuji! hehehe.. bagi kakak-kakak pahala lebih. :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. biase la....adik berhati mulia :P

      Delete
  2. kalau aku dpt adik laki cam ko,dh lama aku bagi tapir aku mkn ko.ngeh3 :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapir ko jinak...chipanzee aku ganas....nak lawan ke?

      Delete
  3. lama ke ko 'susun' sampah tu? ko susun menegak ke melintang? lol. ;P
    *tu kakak ko yg suka salah sebut tu ke?*

    biasa la.. adik yg hensem n ohsem selalunye malas. hahaha. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat kot susun sampah....seja gak la baru siap....aku susun bentuk piramid...baru thrill :P

      Delete
  4. haha.. bagus ko susun smpah.. amln mulia tu.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih kot aku susun sampah....ko esti tak pernah buat kan? :P

      Delete
  5. Sebab tu ken "analisa" betul2 lelaki handsome nie..luar dan dlm ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jangan risau, aku memang hensem luar dan dalam......:)

      Delete
  6. amboi seronok ade kakak ramai ye.,

    ReplyDelete
  7. untong lah kan ada akak2 boleh buat sume! HAHA pffft pemalas,sek gemok kn diri jek! HAHA lalala~

    ReplyDelete

men men komen