Sunday, March 13, 2011

Sila jangan bagi gula2 ini dekat orang!~



Assalamualaikum~.........(ayat bajet baik pasal takot kene hentam x update blog punye pasal)


"Hei2......dah dapat seribu setengah terus tak update blog ke???" kata mak cik Kiah sebelah rumah yang sedang syok mengumpat.....damn you mak cik.....suke hati la....huhuhu


Ok...hari ni aku  nak share satu bende yang korang x boleh share ngan orang lain.......(boleh je sebenarnye).......(*argh!! ayat tambi)...........


Gula2 je sebenarnye.......jadi korang nak tau gula2 ape?.....sila tengok kat bawah ni......siap explanation lagi kenape tak boleh bagi kat orang lain.....hahahaha...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
So, secara ayat nye....HUDSONS bermaksud....Hak Untok Diri Sendiri, Orang Nak Sorry........so korang x boleh la nak bagi orang.....hahahaha...kalo korang jenis kedekut dan berkire dengan gule2 yang berharge 5 sen.....beli lah gula2 hudson banyak2.......x payah la korang share...hehehe~......macam situasi kat bawah ni....


Oklah.....mau stady sudah...petang ni ada kuiz STATISTIK......chiao.....weehhuuuuuu~

33 comments:

  1. hahaha..camni kena beli hudson's je lah....

    ReplyDelete
  2. dah dapat 1500 pon kedekot gule2 ke?

    kekekeke

    ReplyDelete
  3. HACKS Hanya aku cinta kau sorang

    ReplyDelete
  4. NK GI BELI HUDSON'S GAKLA..LAME TOL BLOG NI TIDUR..HEHE

    ReplyDelete
  5. teringat zaman mudo2 dulu..segala benda nak ada makna..hehehe..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. ha ha.......... dulu2 setiap ejaan ada maksud, ada makna...... kreatif tul zaman dulu2 kan???

    ReplyDelete
  8. yela ko dah ade 1500..beli la ferrero rocher ke antar kt bilik aku...satu aras je kot...bday aku lak tu..bg la adiah...huhu...^_________________^

    ReplyDelete
  9. lama tak singgah blg ni.
    bz rupanya!

    hudson?
    kalau ferero roche, ada makna tak? haha

    sakit pale pikir nanti. =D

    ReplyDelete
  10. adoiii haha... sempoiii.....
    tp klo kne kt sibling aku mmg xmjd r cre nie...
    diorg species xtawu malu.... wawawawaaaa...

    ReplyDelete
  11. lamnaya ko xupdate blog roq..cik lin pun sama..kim salam kat akak yer...

    ReplyDelete
  12. baru tak maksud tue...lepas nie kena kedekut bila beli gula2 nie...hahahha

    ReplyDelete
  13. hampeh... alasan.. padahal kedekut sebenanye... hahaha

    ReplyDelete
  14. ahahah... like3... kalau gula2 HACKS

    Hanya Aku Cinta Kamu Seorang... hehehe

    ReplyDelete
  15. parah...
    gula2 5sen pun nak kdekut jugak?
    ciskek betul ko nieh =p

    ReplyDelete
  16. leh la ada maksud camtu.. mmg terbaek la kan.

    roq, ko terer bab lukis2 kan?? jom join kontest ni. (ke ko da join??) kontest lukis kartun muslimah..

    http://husdee92.blogspot.com/2011/03/1st-contest-by-me.html

    ReplyDelete
  17. roq, dla mintak izin copy slh 1 lukisan roq..tq yer..dh amik taw ni..hope roq kasi

    ReplyDelete
  18. hmm..xdpt lg pon lukisan diri sendiri. dr contestcari sampai lubang cacing tu...

    ReplyDelete
  19. DUNHILL.....Dunia Umpama Neraka Hidup Ibarat Layang Layang...

    ReplyDelete
  20. haha~
    ingt kn duk cite sal gule2 yg diharamkan...

    ReplyDelete
  21. tuk jimat...tips yang bgs...hahaha....

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum...

    hahaha..tak terfikir pulak maknanya mcm tu...

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  23. singgah sini dari blog ayeem ayam!
    Mas suka blog lukis kartun2 ni..

    ReplyDelete
  24. (ingatkan blog kak Roqyah tadi..!)
    bro, update laa.. lame sgt hibernate ni. 'kipas' makin ramai ni. :-)

    ReplyDelete

men men komen