Tuesday, September 13, 2011

Rosmah si intan payung...


Ko pandang mane sebenarnye pak cik ??....

Wahhhh! glamer tak gaya aku bagi salam kali ni.......maklomlah...nak jage hati follower punye pasal kennnn.... setelah banyak cercaan aku terima gara2 tak update blog.....akhirnya terbukak gak pintu hati aku nak hapdate gara2 puase nam walaupon aku baru lepas lunch.....ahaks....

ok la.....aku nak share sikit pasal akak aku ngan anak buah aku....yelah.....aku hari2 ulang alik U ngan bangi tu.......best gak lepak2 ngan budak2 tu.....klakar pon ade...geram pon ade.......tapi yang ni baru terjadi beBRApe hari lepas...wah...bra.......Kerlazz ko jahhhh......

Korang nak tau sape rosmah...sila skrol sampai bawah....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Apesal la buruk sangat muke ko rosmah?? Hazab ni kalo main Commolot......


20 comments:

  1. woi budak kecik dah pandai comolot ????

    ReplyDelete
  2. apesal hensem sangat.
    takot aku tengok gigi dia tu.

    ReplyDelete
  3. maaakkkk...astaga..
    ni manusia ke manusia jadi jadian nih?

    ReplyDelete
  4. mak aihhhh!!! rosmah ko, horror dik.....ahahahahaha...

    ReplyDelete
  5. wehh.. takut nak tgk.. mlm kang sure mimpi buruk ni... hahahaha

    ReplyDelete
  6. Syafiq kutuk sirosmah yek....dia baca sah2 dia akan gelak pastu baru lah sue syafiq...hahahaha

    ReplyDelete
  7. Seb baik ahkak bukan anak sedara ohhh hooiii tu..klu tak kecik ati ahkak ko kutuk mata dia..

    ReplyDelete
  8. dah lama gila aku follow kau la.. tapi ntah kenapa macam tak ada entri dari kau.. tak kuar kat blogger.. sebab tu aku macam tak komen kau..haha btw, nice artwork... :) keep it up!

    ReplyDelete
  9. hazab nak cemolot habaqqq hanggggg...

    ReplyDelete
  10. serammm wey tgk gigi...
    HAHA

    same la hari2 pon ulang alik bangi..
    tp dh stop ulang alek bangi..heh ~

    ReplyDelete
  11. rosmah the big mama. ko nampak tak cantik pada masa ni jer.masa dulu dia janda meletup satu malaysia.walaupun tun rahah tak bagi najib kawin janda najib tetap nak rosmah.

    sebab tu bila nazir nak kawin dengan normala samsudin, tun rahah mohd noah tak bagik."apo anak aku sume nak kawin janda ni?". jadi kawinlah nazir dengan jr normala di tv3..norjuma.

    normala bila tak dah dapat anak bekas perdana menteri, dapat menteri pun jadiklah.kawinlah dengan azmi khalid.

    politicans love artis.
    artis love politicans.

    ReplyDelete
  12. respek weh org pndai mlukis cm ko. aku jgn kate lukis org lidi, lidi pn lum tntu jd aku lukis. haha.

    ReplyDelete

men men komen