Sunday, September 25, 2011

The Kakaks



Ohoiiiiiiii~


hai semua....geram tak aku tak update blog? rase nak bagi penampar? rase nak bagi sepakan super saiya? haha.....aku bukan tak nak update....tapi banyak sangat keje nak buat sampai arrangement mase aku pon dah berterabur cam gigi rosmah....korang kenal kan rosmah? korang bace jelah entry sebelom ni..hahaha..


disebabkan takde mase....aku pakai jelah gambar berformat JPEG yang ade kat laptop ni. Tak tau la kalo korang dah tau ke tak....aku ade EMPAT orang kakak....ya! 4 orang!....ramaikan......ni gambar dorang...


Yang ni akak no 2.....Kak Cinda....geng2 malas update blog.....

Yang ni plak akak no 3 ....kak Pidah....akak aku yang dok bangi

Yang ni akak aku yang last...no 4....Kak Biha....sedang berusaha menguruskan badan

Ok, korang mesti tertanye-tanye mane akak aku yang first kan?.....aku takde gambar dier.....ok, aku memang takde.....huhu...Takpe! muke aku cam muke dier.....bebekalkan skil photoshop aku yang mantap......aku telah hasilkan satu karya agung......ni ha...

korang anggap je la ni gambar Kak Lin ngan Kak Cinda.......

Wah! cantikkan  Kak lin...tudung merah gitu......sasa lagi badan dier..hakhak.....

ps: aku tengah dalam kelas time buat entry ni...chow...


20 comments:

  1. salam roq..nak tergolak akak tgk ..
    apa pun semua akak2nya gorjers

    ReplyDelete
  2. akakakakaka..entry ko semua lawak la dikkk..

    ReplyDelete
  3. Perghhh.. akak ang semua cun..ok. yang mana ebelebel?

    ReplyDelete
  4. meh no phone kak biha...

    ko teringan tak nak ade abang ipar blogger?

    meh cepat...

    ReplyDelete
  5. hahaha!
    mengancam kau nyahhh...

    lawa2 no kakak ko..
    untunglahh, nasib baik kakak.. kalau abang... aumm~ haha

    ReplyDelete
  6. comey comey belake kakak roq .. nak ngrat boleh ?? HUHU

    ReplyDelete
  7. fhewwiitt, jambunyer awexs yang tudung merah tu...awwww
    hehehe, sempat lg update blog dlm kelas..huhuhu

    ReplyDelete
  8. kakak lin cantik lah!serius,hahahaha..sengal :P

    ReplyDelete
  9. akak yang dok bangi tu katne? gua dok bangi

    ReplyDelete
  10. comel jer kakak2 nih suma...:)

    ReplyDelete
  11. gambar last xleh blah hahahahha.. aku nak tengok yg real punye. tanak edit2. haha.

    ReplyDelete
  12. comel2 akak roq...cntik2 semuanya..

    tang pic last tu akak gelak sgt..ade2 je ko kan...sian kak linn tu...

    ReplyDelete
  13. bengongs ko kan.... yerlor akak pun takde gambo kak lin..... huhuhuh kesian kakak sulung kita tu kan.... haishhhh.. tkaper2 nanti akak gi umah dia amik gambo dia byk2....heheh

    ReplyDelete
  14. hahah,comela gak bertudung merah tu..lalala..

    p/s: tq sggh ke blog ea..

    ReplyDelete
  15. cantik nya akak yang pakai tudung merah tu.. dia gadis bertudung merah~~~ lalala XD

    ReplyDelete

men men komen