Friday, September 26, 2014

Pengalaman Berkhatan : Part 1


ooowwwhhhoiiihooooiiii~ 

Ape khabar semua, dah lame super duper trooper rasenye aku tak update blog especially yang kartun ber-entry panjang..... Nah! gigih aku siapkan untuk tatapan korang... kot2 ade yang rindu karya Roq yang tak seberape ni kannn~

Ok, ni aku nak story sikit, entry ni sebenarnye pasal berkhatan or lebih dikenali sebagai bersunat... (kitorang boleh bace tajuk dia lah roq!!), saja je nak emphasise kot2 ade yang terlupe bace tajuk, ye dok?

Berkhatan ni aku raselah, lebih best kepada budak2 laki, bukan ape, budak perompuan sunat time dorang baby, so memori pasal berkhatan ni kurang sikit la. Yang pasti, pengalaman berkhatan adalah satu memori special buat kami kaum laki. So kepada gadis2 dan wanita2 yang membaca entry ni, selamilah perasaan kami... acewah~

*Bagi memudahkan penulisan entry bersahaja ni, bahasa ini akan digunakan:
-Alat sulit lelaki: KOTKOT
-Alat sulit pompuan: FIFI                                                     .....Lulz

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Ceritanya bermula time aku darjah 3, time cuti sekolah, aku tengok ramai member2 aku keluar rumah berkain pelekat, pastu pegang dan angkat satu bucu kain pelekat tu. Agak musykil gak la apehal dorang pakai camtu. Rupenye musim bersunat daaaa~

(buat siapa yang tak paham kenape kene angkat kain pelekat tu tujuannya adalah bagi mengelakkan kain tu melekat dgn kotkot yang masih belom kering darahnye... LOL)

Malu kot kalau time musim sunat ko tak join berkhatan, tak 'lelaki' katanye, walhal terang2 ko dilahirkan dgn kotkot. Tapi time tu kecik lagi, memang mudah makan syko.. hahaha


Disebabkan termakan syko untuk menjadi 'lelaki' punye pasal, aku menangis kot kat rumah, mintak disunatkan cepat2. 


Parents aku pon ape lagi, dorang da tau aku dah ready nak berkhatan, cepat2 dorang set appointment ngan doktor, ye la, tak semua budak laki nak disunatkan, takut katanye......Tak silap aku next week lepas aku meroyan nak kene sunat tu, terus sampai turn aku kat klinik.

Aku ingat lagi, time hari aku kene pergi klinik tu, mak ngan abah buat kenduri doa selamat kecik2. Hairan aku apehal la tetibe ramai orang dtg rumah. Pastu ramai makcik2 lepak kat dapor potong2 bawang semua. Ada la sorang mak cik ni kan, dia cakap something kat aku, tapi aku tak paham sangat...


Dekat dalam bilik mandi, barulah aku paham maksud tersirat makcik tersebut, lalu cell2 otak berhubung cam dalam iklan susu kat TV..... Dia suruh aku mandi air sejuk lame2 sebab nak bagi kebas kotkot so xdelah sakit sangat time sunat. Dalam hati aku terbunyi sikit "makcik ni tak pernah dengar 'ubat bius' ke?"

Disebabkan aku da tau doktor akan guna ubat bius dan takkan menggunakan barang seperti parang dan batang pisang, aku pon watlek je la. TAPI, mak aku ngan makcik2 tu semua suruh aku mandi lama2, aku pon tak tau nak buat ape dalam bilik mandi, sengaja aku bukak air paip konon2 tengah mandi...hmmmm... Baca bahan2 shampoo pon terase best. Haha!

*gigih aku pergi bilik mandi nak cari name bahan tu lulz

Lepas mandi, bersiap2, aku pon pergi klinik, Abah temankan. Dekat klinik, ade budak tengah disunatkan sebelom turn aku, menjerit-jerit kot!! tapi serious, tak effect kat aku langsung, sebab aku memang tekad nak kene sunat dan jadi lelaki cepat2. hahaha!

Yang paling annoying, kene tunggu sejam sebelom aku masuk bilik dan dikhatankan. Lalu terlintas la kat fikiran, sia-sia je aku mandi lama2 dan membazir air konon2 nak bagi kotkot kecut, sejam menunggu punye pasal, elok je kotkot mekar balik. LOL


Dekat dalam bilik, Doktor pon suruh aku baring atas katil..... Sekali nurse pompuan da keluar, malu kot!!! Dier suruh bukak seluar and of course, kenelah dier pegang kotkot aku nak betolkan position untuk bius. Lulz

Parents aku cakap, time kene sunat bacalah selawat ke ape, mintak dipermudahkan etc. Aku pon buatlah bende2 tu time operation..... Aku rase kalau kene sunat time umor 20-an ni, mau keluar perkataan F je banyak, dulu2 suci, umpama kain putih gituuu, nak mencarut pon takot. haha!


Bila sampai rumah, mak aku tanye, aku bukak mata ke time Doktor tu bedah?, aku cakap aku tutop mata sebab cuak, lalu aku pon menujukan soalan yang sama dekat abah aku since dier pon ade dalam bilik tu jugak. Bila aku tanye, abah aku jawab dier pon tak tengok. Rupe-rupenye abah mabuk kalau tengok darah..... hahahahahaha

Nantikan sambungannye :) ................




Jangan lupe like kalau suke entry ni ok ;)



6 comments:

  1. suke entri ni, tapi tak reti nak tekan like :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. I loved as much as you'll receive carried out right
    here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following.
    unwell unquestionably come more formerly again as exactly
    the same nearly very often inside case you shield this increase.


    my blog post :: lawyers specialising in medical negligence

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. kotkot dan fifi.... hahaha nice nicknames :p

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

men men komen