Saturday, January 4, 2014

Damn


As just i wanted to start the  365 project. My work have denied it all. i hate my life right now.

Wednesday, January 1, 2014

1/365 : Satu Permulaan


Owhhhooiiiihoiiiiiiiiii~

Hey! Dah tahun baru! azam pon haruslah baru! (walaupon azam2 sebelom ni ta tercapai pon pffftttt~)

Aku ingat nak update blog lebih kerap. Kot2 boleh jadi femes kannn.. hahahaha

Bagi hint sikit.... iolz dah beli printer uholzzz~ so senang lah mak nak meng-scan kartun2 mak. Hip2 hoorey! (motif kepondanan yang kurang jelas)

In conclusion, aku nak start project 365 aku sendirik. YES! in adalah bagi memotivasikan diriku yang malas ini supaya lebih rajin dan teratur ahgichiewww~


Inilah dier scanner dan alat tulis baru. Plastik pon tak bukak lagi dowww~ Dengar cite harge alat tulis pon nak naik. Kiwak betol, Pasni nak beli pen lukis pon berkire. *tarik rambut rosmah, blend sampai jadi ink. itu pon ink kualiti rendah. puiiii~