Wednesday, January 1, 2014

1/365 : Satu Permulaan


Owhhhooiiiihoiiiiiiiiii~

Hey! Dah tahun baru! azam pon haruslah baru! (walaupon azam2 sebelom ni ta tercapai pon pffftttt~)

Aku ingat nak update blog lebih kerap. Kot2 boleh jadi femes kannn.. hahahaha

Bagi hint sikit.... iolz dah beli printer uholzzz~ so senang lah mak nak meng-scan kartun2 mak. Hip2 hoorey! (motif kepondanan yang kurang jelas)

In conclusion, aku nak start project 365 aku sendirik. YES! in adalah bagi memotivasikan diriku yang malas ini supaya lebih rajin dan teratur ahgichiewww~


Inilah dier scanner dan alat tulis baru. Plastik pon tak bukak lagi dowww~ Dengar cite harge alat tulis pon nak naik. Kiwak betol, Pasni nak beli pen lukis pon berkire. *tarik rambut rosmah, blend sampai jadi ink. itu pon ink kualiti rendah. puiiii~ 





5 comments:

  1. salam 2014..rerajinlah update blog yek:-)

    ReplyDelete
  2. moga terus rajin berblogging..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. wahh bestnya! lukiskan kartun sheila boleh? hehe sheila suka dengan kartun tapi tak gheti mak nak melukis nak oiii Y___________Y

    ReplyDelete
  4. cakap nak update hari-hari?...mananya...hehehe

    ReplyDelete
  5. ha ha ...bagusla . Tercapai tak ?

    ReplyDelete

men men komen