Sunday, August 26, 2012

Life of Hamsters: Makanan Menggemukkan Hamster


oowwwhhhhhhoooooiiiiiiiiiii~

ok....pasal hamster lagi pasal gambar dorang je yang sempat scan...kbai....









nota kaki: blog ini adalah salah satu 'light reading material' kerana tidak mempunyai banyak ayat untuk anda baca..... (penulis blog ingin menyembunyikan sifat malasnye menaip perkataan )






Monday, August 20, 2012

Hari raya yang Cliche


Ooowwwwhhhhhoooooiiiiiiiii~

pinjam anak kak cinda buat first pic...hehe

Pertama kali, saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua umat islam terutama yang membace blog ini....hehe

Entah la...dah besor2 ni raye dah tak berape nak meriah...... sebab2 raya bagi aku dah tak meriah adalah....

1) Nenek belah mak baru meninggal
2) Dah tak dapat duit raye
3) Kene layan budak2 kecik datang umah (suke bikin sepah juga..arghhhh)

Dan setiap tahun juga kami2 menjalani rutin beraya rumah ke rumah yang sama....sigh~ Eh? terbanyak taip plak...nah gambar

Parents yang disayangi :)

Family Kak Lin yang tak bertema

Family Kak Cinda bertema itam merah

Family Kak Pidah bertema merah

Mereka yang belom berkahwin...hahaha

Bersama mak dan anak2 buah

Bermain mercun di rumah nenek belah abah

Salah baling mercun....larikkkk!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ok....nak letak semua gambar memang berat la blog aku neh....so, aku simplified je.... Akhir kata, sekali lagi, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Saya, Roq, ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada mengguris hati atau perasaan terutama melalui kata-kata saya yang kasar dan keji.....huhu XD

Tema raya tahun ni: Zapin peringkat olympic.....kbai...

Selamat Hari Raye semua!!!







Sunday, August 12, 2012

Life of hamsters : Adakah hamster kentut??

Owwhhhhhhoooiiiiii~



Ok, entry kali ni pasal hamster lagi ...... Mesti ade mulot2 keji yang akan berkata "Asyik2 pasal hamster, bapak busan, takde idea la tu"......ARGHH!!......(bertukar menjadi hulk berbaju melayu)

Bukan aku takde idea, sebenarnye aku da lukis banyak.....tapi hari tu aku sempat scan entry2 pasal hamster sahaja...... sobs2~ :(...... tu pon aku pergi scan kat umah member. kat umah akak aku takde scanner...wuwuwu~ takde ke sape2 nak sponsor scanner?? huhu

Oklah...kembali kepada tajuk entry.....adakah hamster kentut?? untuk mengetahui dengan lebih lanjut...sila tengok gegambar kat bawah ni dulu cam biase.....





wait for it....pfffffftttttt~
Aku pon tak pasti sebenarnye entry ni pasal hamster kentot atopon tuan hamster yang kentut...hahaha
suke entry ni? jangan lupe like ye uols..hehe

Friday, August 10, 2012

Life of hamsters : They are not always cute

Owhhhoooooiiiiii~

ye, seperti yang anda telah dimaklumkan.....entry kali ni akan berkisarkan tentang menatang kat bawah ni...

muke sahaja comel...sebenarnye jahat gak.....

Nak tau sebab ape aku cakap natang ni jahat dan mengerikan?? ko tengok je lah flow gambar kat bawah ni... entry aku memang sikit je ayat2 dier...malas nak taip kannnnn.....haha






*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jadah ape aku buat entry pasal hamster time bulan pose pon aku tak tau.....hahaha








sila like kalau suke yo!