Monday, April 23, 2012

Yeay! I win Consolation Prize from LG :)

Owhhhhhhoooooiiiiiii~~

Pertame sekali, Alhamdulillah~

Keduanya....yeayyyyyy! menang ! haritu aku ade masok pertandingan dari LG through nuffnang.... ala.... yang kene buat entry bertajuk "what would my world be with LG Optimus 3D"


Alhamdulillah, walopon tak menang grand prize, hadiah consolation dier best gak owh.... aku dapat  phone ni ha.. wooohoooooo!


Hari jumaat hari tu pihak Nuffnang ade call cakap aku menang Consolation prize..... check2 email tak de pon. hari ni bile bukak email je terus nampak ni....... gembire giler beb!


Hurmmmm...tak tau nak cakap ape lagi...hehehe

Special Thanks to LG and Nuffnang for the cool prize :)



Sunday, April 22, 2012

Sebab-sebab menjadi malas


Owhhhoooiiiiiiii~


amboi...lamenye mak tak hapdate blog kan noks? ngade2 sangat mak kan? dah lame tak hapdate tetibe buat post bahase bapok....keji sangat mak kan? ....puiiihhhh! meremang bulu betis aku buat entry bahase bapok.... mesti korang rindu entry2 lahanat dari aku kan? mesti banyak carca merba yang korang  tabur kat aku kan? ok la ok la....aku hapdate la ni........


buat yang lame tak tengok muke aku....ni la muke aku yang paling latest...

malas sgt nak shave....jambang lagi lebat dari rambut....ape kes?

Humangaih.......banyak nye introduction aku kali ni......ingat orang nak bace sangat ko merepek? (monolog dalaman)

Sebenarnye entry kali ni aku nak buat entry "sebab ape saya jadi sorang yang malas", tak kira dari sudut menghapdate blog mahupon memberikan makanan kepada chimpanzee dibelakang rumah. wah! mampu ko bela chimpanzee?...

sebab utama saya menjadi malas ialah..... SAYA MEMILIKI KAKAK-KAKAK YANG SANGAT RAJIN......... berikut merupakan bukti2 yang akan saya hujahkan....






sesungguhnye akibat terlampau taksub menghapdate belog.....sapu sampah telah bertukar menjadi susun sampah...harap maklum......



Jadi....itulah sebab2 kenape saya menjadi seorang pemalas yang kacak....sekian.... lintas langsung dari siaran 119 Astro Oasis......

*ps: haritu nuffnang telipon cakap dapat no 2 untuk pertandingan LG, check2 email takde pon...nuffnang ni suke main tipu2 ek? gigit kang :P