Tuesday, January 31, 2012

Blogger Penagih Dadah???



owhhhoooiiiiiiiii~


Hari tu, aku ade singgah website Cara Hidup Sihat.....wah! ko mampu pergi website2 camni?...... 


*buruk sangat website dier...patut la org makin x sehat...(walhal blog sendiri cam sampah)

Kerana terlalu prihatin terhadap kesihatan aku..(puihhh!~).... aku pon dengan jujur meletak segala detail aku dekat BMI test dier.....ala....calculation ratio berat badan ngan ketinggian tu.....pastu result dier pon kuar.....


Ko tengok!! ader ke dengan ketinggian 174cm berat yang patot aku ade adalah 63Kg!! hahahaha..... bangang giler website ni....(padahal tak boleh terime diri sendiri gemuk)..... Bukan ape..... aku ade try gak bende ni kat website lain....semua cakap berat badan aku normal....bile test kat website Malaysia...... aduhai.... malu owh......kalo aku ikot ape dier cakap....konfem camni dah badan aku....


Sexy ke kalo kurus camni???......Aku rase kalau isap dadah baru aku boleh dapat 63 kilo....x pon buat pembedahan sedut lemak......


Ok...... Jijik giler owh sedot lemak.....ewwww~

Tuesday, January 24, 2012

blogger berperangai Gum-Punk....



owhhhooooiiiiiii~


Ok! hentikan caci-maki serta cercaan korang terhadap aku...... ye! aku tau aku lame giler tak hapdate blog..... biaselah.....diri ini dilanda......Ombak Malas.....Wah!

Hensem sangat aku jadi Aeren Aziz

Terdetik nak hapdate blog gare-gare ramai sangat yang tegur aku sebab tak hapdate...... Ye la..... rindu ngan kartun2 yang aku lukis kan........ (puii!! + muntah hijau)

Antara yang selalu menegur aku sebab tak hapdate adalah member2 aku...

Ye! sangat bersemangat update blog biler ade contest...haha

Aku memang suke join kontest especially dari Nuffnang......Aku banyak menang tiket wayang......tinggalkan komen pon dapat tiket free......tapi x pernah redeem sebab sangat busy uolss..... (tak tipu).... Aku pon suke kalo korang tag aku biler ade blogger buat contest, tapi aku x kan join kalau dier pilih pemenang secara random....kahkah

ok....sambung kepada entry.....  Akak aku pon selalu tegur aku bile tak hapdate blog......tapi biler dah malas, memang aku buat perangai gampang je la....biar blog berhabuk....


Aku sangat terharu biler ade member aku message kat facebook suruh aku hapdate sebab nak bace karya aku...siap khatam bace entry aku sebelum ni lagi.....ko mampu? aku rase.....sebab tu la aku hapdate....haha
By the way...name dier Husna....tnx Hucena :)


Semenjak dua menjak tiga menjak (menjak infiniti) ni kan.....aku asyik bersin je ko..... banyak kali !! tak tau la kes resdung ke ape ke......aku rase mesti sebab korang dok lempar cercaan korang kat aku.....kan?


Ok.... tu je kot entry ntok kali ni....eh lupe! sesi promot mempromot....... (dari entry sebelom ni)

Reply: tak lah....dari baby memang kuar2 dah ade six pack.....haha!


Huarghhh! ngantuknye....ok la....nak sambung tido....cuti sem kan...hehe..... nanti aku nak hapdate entry2 romantik la....boleh dop? weeee~