Monday, November 28, 2011

The truth about books....


Owhhhoooiiiiiiiii~

sorry sangat lame tak hapdate. malas sangat rasenye nak melukis......so aku ambik je meme2 yang ade kat internet ni nak buat entry....hahaha

nak citer pasal buku sikit.......nah! (sorry dalam BI)


Omaigod.... ade test lak......ni pon curik2 mase buat entry kat Lab Komputer kejuruteraan...tee hee~
kbye...

Wednesday, November 23, 2011

Malaysia Vs Syria.......(Ultras Mechanical datang sorak)

Owhhhhhooooiiiii~


jam menunjukkan pukol 1 pagi ye anak2 sekalian.....seperti biase....aku hapdate ikot mood je....ni pon baru pas balik tengok Malaysia Vs Syria......syangnye kiter kalah...wuwuwuw :(.... 


Aku tak sedih sangat pon Malaysia kalah sebenarnye.....yelah....baru sampai , rehat jap, kene lawan team international plak.....haduiii....kalo aku dah lenguh2 satu badan......


Ape yang aku nampak, Syria main dengan bagus.....pass bola cantik....tapi dorang memang ade advantage dari segi saiz badan.....tinggi2 bai orang dier.....banyak melanc la tu....haha!


ok....banyak sangat dah merepek.....aku ngan budak2 kelas pergi datang sokong......sokong2 kalah pulak...puihhh!.....bayar 20 ringgit.....tapi malaysia kene 2 pulak.....kalo bagi free mesti malaysia menang..haha XD

baru sampai dah amik gambar...

Meriah lite-lite

muke mintak pelempang..haha

bersame penyokong lain

Ultras Mechy!!

Lagi gambar Ultras Mechy

Gambar last

Ok ....tu je........ Kbai~


Saturday, November 19, 2011

Main gitar??? Puihh!!!~

Owhhhhhoooiiiii~


wah....lamenye aku rase x hapdate blog......sampai password pon lupe.....(serius ni).......sori la kepade follower2 sekalian....cewahhh.....cakap macam ade follower berjuta-juta....puihhh!


korang buat ape je coti2 ni? jalan2 ke? date ke? main boling ke? tengok wayang ke? ke? ke? ke? ke? ke? (selingan hantu kak limah balik umah).....


aku bosan sangat weh! cuti tak buat ape.....(walhal isnin ni ade test)......so aku ingat nak update la.....tapi xde idea....aku pon bukak la youtube....husya2 video ape best....nak bukak porn kene block pulak....aduyaiiii...... aku pon terjumpe video ni....


power baiii !!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Perasaan Aku...
Dengan gigih aku pon check tab dier kat internet.......aku pon try main...


Ye! itulah realitinye Tuan-tuan dan Puan-puan sekalian......sangat susah main natang bertali tu..... imagine dalam kepale otak boleh main gitar sampai kalahkan Man Kidal....sekali try main??....puihhh!.....Ingat power sangat letew?.....


suke entry ni??? sila like.....kbye....haha




Wednesday, November 9, 2011

Trolling is a art : part 2



owhhhoooiiiii~


x nak update banyak.....just nak cakap ..... I WAS TROLLED .....damnit!



Pasni aku akan troll ko balik.....just wait for it...grrrr~


Tuesday, November 8, 2011

The reason I love Korean Girls

Owhhhoiiiiiiii~


untuk entry kali ni anda memerlukan internet berkelajuan sekurang-kurangnye 10 Kuase Tenuk untuk menikmati hasil yang sangat memuaskan...


ni lah sebab sebenar saya suke pompuan korea....



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

itu sahaja entry kali ini.......Entry tak bermoral ini dibawakan khas kepada dari Roq Dot FM........

sila like kalo korang suke pompuan korea pas bace entry ni...hahaha

Thursday, November 3, 2011

Torchlight itu Best!


Hai.....sexy tak care i bagi salam kali ni ?? hahaha....ahaks......( i love you sarimah! )

Aku pon tak tau mukadimah ape aku patot letak..... teros pergi ke entry je lah.....kali ni nak citer pasal main torchlight......aku pon x tau ape yang best tentang torchlight....pegang....pastu main suluh2.....????

Mak aku memang tau aku suke menghabiskan bateri kat torch light tu....tapi sebelom aku ambik torchlight tu, aku kene make sure mak aku takder kat rumah.....aku tunggu mak aku iaitu Cik Ton keluar rumah untuk pergi bergossip bersame Cik Mah, Cik Timah, Cik Nor dan Geng2 The Makciks yang lain....huhu

Ye! saya memang pencari barang yang hebat ! mak aku sorok torchlight tu kat tempat susah pon aku boleh carik......tapi selalu mak letak atas katil....pastu sorok bawah bantal.....hahaha.....mudah sangat aku nak jumpe!....diam2 aku akan pergi bilik mak.......
Paling aku kagum time main natang ni kan.....time aku suluh cahaye tu kat kipas......nanti dier jadi kelip2 siap ade lampu dua layer lagi....aku pon tak tau nak explain camne....(- -_") ......ape kate korang try sendirik....hahahaha

Lepas dah puas main suloh2 aku pon letak balik kat tempat asal dier......kadang2 sampai mentol torchlight  dah malap baru aku simpan.....nak habis bateri la tu....mau nye tak habis......Lubang Hidung, Belakang Peti Sejuk, Bilik Gelap, Bwah Kusyen, Siling Bumbung.....semua aku suloh! haha! best2!

TAPI !! paling tak best tentang bende ni ialah time mak aku nak gune torchlight .....

X payah nak carik orang lain.....mak aku terus aim aku ! sape je yang nak main selain aku ngan adik aku.....tapi yang selalu kene marah mestilah aku sebab aku yang besor.....wuwuwu~..... Pastu dapatlah "hadiah" yang best sangat....Tarikan Telinga Cik Ton (TTCT)
Bile aku pikir2 balik......aku memang sangat nakal time kecik2 dulu....hahaha

 SELINGAN!
gambar aku ngan klon time kecik2...ko ade?haha




psssttttt~ Sila Like kalo suke entry ni...tee hee~