Tuesday, September 27, 2011

fakta.....jujur....iklas....telus.....



Ohhhooooiiiiiii~


ok...pukol 2 jap gi ade lab...aku update sesikit je....nah!

Sunday, September 25, 2011

The Kakaks



Ohoiiiiiiii~


hai semua....geram tak aku tak update blog? rase nak bagi penampar? rase nak bagi sepakan super saiya? haha.....aku bukan tak nak update....tapi banyak sangat keje nak buat sampai arrangement mase aku pon dah berterabur cam gigi rosmah....korang kenal kan rosmah? korang bace jelah entry sebelom ni..hahaha..


disebabkan takde mase....aku pakai jelah gambar berformat JPEG yang ade kat laptop ni. Tak tau la kalo korang dah tau ke tak....aku ade EMPAT orang kakak....ya! 4 orang!....ramaikan......ni gambar dorang...


Yang ni akak no 2.....Kak Cinda....geng2 malas update blog.....

Yang ni plak akak no 3 ....kak Pidah....akak aku yang dok bangi

Yang ni akak aku yang last...no 4....Kak Biha....sedang berusaha menguruskan badan

Ok, korang mesti tertanye-tanye mane akak aku yang first kan?.....aku takde gambar dier.....ok, aku memang takde.....huhu...Takpe! muke aku cam muke dier.....bebekalkan skil photoshop aku yang mantap......aku telah hasilkan satu karya agung......ni ha...

korang anggap je la ni gambar Kak Lin ngan Kak Cinda.......

Wah! cantikkan  Kak lin...tudung merah gitu......sasa lagi badan dier..hakhak.....

ps: aku tengah dalam kelas time buat entry ni...chow...


Tuesday, September 13, 2011

Rosmah si intan payung...


Ko pandang mane sebenarnye pak cik ??....

Wahhhh! glamer tak gaya aku bagi salam kali ni.......maklomlah...nak jage hati follower punye pasal kennnn.... setelah banyak cercaan aku terima gara2 tak update blog.....akhirnya terbukak gak pintu hati aku nak hapdate gara2 puase nam walaupon aku baru lepas lunch.....ahaks....

ok la.....aku nak share sikit pasal akak aku ngan anak buah aku....yelah.....aku hari2 ulang alik U ngan bangi tu.......best gak lepak2 ngan budak2 tu.....klakar pon ade...geram pon ade.......tapi yang ni baru terjadi beBRApe hari lepas...wah...bra.......Kerlazz ko jahhhh......

Korang nak tau sape rosmah...sila skrol sampai bawah....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Apesal la buruk sangat muke ko rosmah?? Hazab ni kalo main Commolot......


Monday, September 12, 2011

Friday, September 9, 2011

trolling is a art