Tuesday, November 30, 2010

Kucing....ko ingat ko kiut ke?

ohhooooiiiii (nada M. Daud kilau)...

aku nak tanye....korang ade bela kucing x? ok...secare jujur, aku x brape minat ah kucing......yes! aku tau dorang comel dan gebu.....sikit2 gesel2 kat kaki especially time mintak makanan. pastu buat muke ala2 kucing shrek. damnit!


Comelkan dier? eh jap2 ....aku x suke kucing! (kekeliruan emosi).......seriously, aku pnah kene tipu ngan kucing....aku pegang dier elok2.....boleh dier berak kat baju aku!....kalo bau macam perfume xpe gak....pastu, dorang suke cakar2 orang........ko ingat ko bini aku ke nak main cakar2 ? haha......ni ha wajah sebenar kucing.......


ha! dah x kiut pon.....kuku tajam nak mampos...kalo kene cakar memang free2 dapat parut. Sebenarnye yang aku tau x elok sangat bela kucing.......dorang penyumbang ASMA utame......Dah la suke curik ikan goreng jiran.........lagi suke berak merate-rate.......lagi suke cakar2 kusyen umah.....haha....nak tengok kucing berak? nah....
kesian korang......tengah2 makan nampak gambar ni.....haha

Monday, November 29, 2010

Ketidakadaan Scanner

aiyo, lame nye x post bende kat blog, 
untuk pengetahuan ramai......aku dah susah nak scan.....itulah sebab utama lame giler tak hapdet. ade sape mau sponsor scanner? ngeh3~

sekarang aku lukis pakai paint je kot.susah giler... tapi kalo korang nak blaja paint, aku suggest korang pakai paint dekat window 7......seriously! paint dier lawa giler! sape2 nak blaja aku boleh tunjukkan...hehe

owh scanner....sekirenye ko wujud dalam hidup ku, akan ku scan vuntut seperti yang dilakukan dalam muvie2 mat saleh (ade kene mengene ke?)

Aku cume mahukan ini untuk membuat blog!


by the way, ni gambar kat bawah ni aku lukis kat paint window 7.......dahsyat gak effect dier, tu yang sayang lebih kat window 7..haha :)


owh.....aku nak sambung buat lukisan lagi pakai paint.......boleh krem2 jari ni asyik klik2 mouse je....(> <, )

Thursday, November 25, 2010

The kentotz

Ape? korang x penah kentot? tipulah!.........haha....
hari ni nak letak post pasal kentot.....siapa yang merase agak loya2 tekak tu sila2lah berwaspada

Kategori2 Kentot

1) Kentut dengan lantang
golongan pengamal kentut jenis ini merupakan golongan yang tidak kisah akan pandangan
orang lain demi mendapatkan kepuasan kentot  
2) Kentut senyap dan menyengat 
golongan ni aku x paham....kentut ciput je bunyi.....tapi bau semerbak!  

3)Kentut......pastu salahkan orang lain
golongan ni memang ramai.....dah kentut tapi x brani nak mengaku.....x sporting betul
macamlah kene saman kalau kentut......XD 
4)Kentut jenis riang
yeah! golongan ni golongan yang gembira apabila kentut......kadang2 mereka menggunakan ketawa untuk mengaver bunyi kentut.....papehape....tapi cool gak....haha
5)Kentut ragu2
merupakan golongan majoriti, kes ragu2 terjadi apabila mereka kurang keyakinan diri dalm bunyi kentut yang bakal dihasilkan.Jadi, mereka kentut dengan sangat berhati-hati...
6)Kentut dalam selimut
errrrr.......aku x pasti kenape dorang buat camni.....sama ada x nak bagi bau kentut tersebar, tak pon nak menikmati bau kentut sendirian....haish~

Jadi! anda tergolong dalam golongan yang mana?
mengaku cepat!
ape sengih2 ? :)

Wednesday, November 24, 2010

My senior a.k.a the king of porn

Orang berbudi kita berbahase, orang memberi kite merase.....cewahhh


yeah, mari berkenalan ngan senior aku yang agak gile2, aku rase mamat nilah senior aku yang paling open.......imagine, baru second week aku jadi junior kat kolej, tetibe dapat member budak final year.....it is not that easy to accept freshmen....yang x boleh blah siap boleh ajak aku main terop lagi ngan member2 dier yang lain...
  *sorry gambar x clear sebab x scan, pakai camera phone je

Pengalaman yang paling klakar ngan mamat ni ialah biler tetibe satu aras blackout biler mamat ni bukak blog Gadiscomel, termasuk bear (senior aku gak)......sape yang x lepas 18 taon jangan gedik2 nak bukak....tampar kang! haha.....Eh lupe nak bagitau name mamat ni....name dier Kucai.....tapi name dalam blog George.....ntah papehape

dier pon ade blog gak ......klakar dan x pernah habis idea2 ngeng ....ini link blog dier
Kalo korang nampak header macam gambar kat atas ni, ha! sah la blog dier.....
anyway hati2.........nafsu dier telah membuatkan beliau mencapai status "wajib kawin"
hahaha....sori Cai....no offense....XP

zaman sekolah dolu2

Monday, November 22, 2010

Polong

korang pernah dengar polong tak?.....polong bukanlah kembar pocong....
aku pon x tau nak explain.....
korang cube tengok, kitorang panggil polong, x tau kalo ade name lain

care2 membuat polong yang simple

Ok.....biler dah siap bende tu......korang kene terbalikkan dulu..
Pastu, bakar semua bucu serentak......kalau mintak tolong member lagi bagus , haha

lepas korang dah bakar, korang tunggu la dalam 10 saat, nanti bende tu terbang....tapi kene ingat, main pada waktu MALAM... kalau main siang2 x nampak la effect2 api yang best...huhu
bile tengok bende ni terbang rase macam tengok UFO yang kene serang pastu terbakar........x payah beli helikopter meinan mahal2..
tapi yang x best biler habis je terbakar, habuk bersepah x hingat, kalo main dekat depan umah konpem kene marah ngan mak, haha :)

Sunday, November 21, 2010

Animation??

Sebenarnye, roq baru je blaja main "photoscape" yang dipromot oleh kakak kedua saya..... kak cinda name beliau.....nak kenal dier....ni link blog dier  >>http://www.ciklinn.com/ 


WOW! boleh buat animation!!......ni lah hasilnye.....tapi yang ni 16 slide je

*klik gambar kalo nak tengok dier bergerak..haha

Hebatkan? mase kecik2 aku suke buat bende ni kat buku teks ....x pon buku latihan......
tapi dulu rajin.....buat dekat 50 page.....yang ni aku buat pakai paint...ok lah....
tapi kalau kat buku teks siap boleh buat "abugit" lagi..haha :)


Thursday, November 18, 2010

Pernah tak korang????



korang terase betul2 nak kencing time korang tidor

pastu dengan ngantuk + malas + terhuyung hayang korang pon 'memakse' diri korang berjalan ke  toilet
ye la, x kan nak kencing atas katil kan?...


Toilet plak......terase sangat2 lah jauh....kan2?

Takpelah....korang berjalan....jalannn....jalannnn....last2 sampai
korang pon bukak pintu toilet

OK, dah ready toilet dekat depan mate, tinggal nak kencing je

Zip semua dah bukak, "machine gun " pon dah kuar....
tapi rase pelik, apesal lah macam susah nak kuar air kencing ni...
xpe, korang 'push jugak'.........
tetibe korang terase panas pada tempat lain....

DEMN! rupe2 nyer korang baru perasan, sebenanye korang x bangun tido lagi..
yang tadi tu semua mimpi + imaginasi korang je..
hahaha
dah besar2 ni boleh la kaver, bile terase panas sikit je terus bangun!
terkucil la sikit2......
tapi mase kecik2 habis lencun terus seluar ngan toto lapik tido
hehe

Wednesday, November 17, 2010

Monday, November 15, 2010

my family members :)











1st entry